Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Planiram.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine www.planiram.si, ki je dostopna 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega artikla ni na zalogi, nam pošljite poizvedbo na info@planiram.si in obvestili vas bomo, ali je dobava možna oz. kdaj predvidoma bo. Za podrobnejše informacije glede sestave posameznega artikla nam pišite po elektronski pošti. Cene veljajo do trenutka objave novega cenika na spletni strani. Vse cene izdelkov v spletni trgovini Planiram.si so v evrih. Izdelke dostavlja Pošta Slovenije, d. d.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec na spletni strani odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika kot za kupca. Pogodba bo shranjena pri našem podjetju, dostop do nje je možen osebno na naslovu podjetja, po pošti ali po e-pošti. Planiram.si v dogovorjenem roku pripravi in odpošlje blago na dogovorjen način pošiljanja.

Spreminjanje naročila: Kupec lahko svoje naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na e-mail naslov info@planiram.si pa pošlje zahtevek za preklic naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu: 031 765 112, vendar najkasneje v roku 3 ur od oddaje naročila. Izdelkov, narejenih po meri, kasneje ni mogoče zamenjati ali preklicati naročila.

NAČINI PLAČILA

Izdelke plačate po povzetju ali po predračunu. Strošek pošiljanja je 3,3 EUR. Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije.

Naročeni izdelki bodo najverjetneje odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 3 delovnih dneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Če to ne bo mogoče, vas bo ponudnik o tem obvestil na vaš elektronski naslov.

V primeru da planer nujno potrebujete prosim kontaktirajte na št. 031 765 112 (Eva).

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Vse cene na spletni strani so dokončne glede na dan naročila. Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pridržujemo si pravico do napak pri opisu, ceni in roku dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA – VRAČILA BLAGA (GARANCIJA/REKLAMACIJA)

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga podjetju sporoči oz. poda izjavo, da odstopa od pogodbe (nakupa), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko kupec predloži podjetju na naslov Vransko 160, 3305 Vransko, ali z nedvoumno izjavo, ki jo pošlje na info@planiram.si, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Potrošnik je podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Kupec ima zatem 14 dni, da reklamirano blago zapakirano v originalni embalaži in brez vidnih znakov uporabe pošlje na: Saša Mavrič s. p., Vransko 160, 3305 Vransko. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom pogodbe (nakupa), je neposreden strošek vračila blaga. Vračila blaga z odkupninami ne sprejemamo. Potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Vračilu kupec obvezno priloži kopijo računa. Kupnino za izdelek mu bomo nakazali na bančni račun (TRR), ki nam ga mora posredovati ob vračilu blaga. Nakazilo bomo izvršili takoj ko bo to mogoče, vendar ne kasneje kot v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Garancija, reklamacija, vračanje blaga ne veljajo za artikle,  narejene po naročilu, razen v primeru napake blaga.

Za pomoč ob sprožitvi postopka vračila blaga smo vam vselej na voljo tudi preko telefonske številke 031 765 112.

VARNOST IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vaše podatke uporabljamo za potrebe vašega naročila. Vaše podatke posredujemo naprej na podjetja, ki so odgovorna za pošiljanje izdelkov, če je to potrebno. Za potrebe plačila posredujemo vaše podatke banki. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam ali podjetjem. Po opravljeni dostavi in potem, ko smo prejeli vaše plačilo, je dostop do vaših podatkov zaprt.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Kadarkoli lahko zahtevate izbris ali spremembo vseh vaših podatkov.

Kontaktirajte nas na e-mail: info@planiram.si.

NAPAKE

Če menite, da ima kupljen izdelek stvarno napako, nas čim prej obvestite o tem po telefonu: 031 765 112 ali na elektronski naslov: info@planiram.si in priložite vaš račun ali številko naročila. V najkrajšem možnem času vam bomo ponudili zamenjavo artikla ali možnost za vračilo kupnine. Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.

Upravljavec te spletne strani in podatkov, povezanih s spletno stranjo planiram.si:

PODJETJE

Saša Mavrič, s. p.
Planiram.si
Vransko 160
3305 Vransko
Davčna številka: 74825135
Matična številka: 8015562000

Podjetje ni zavezanec za DDV.